Suomen Ravitalli Oy

Suomen Ravitalli Oy on vasta perustettu yritys, jonka osakkailla on mahdollisuus omistaa tai hallita huippuravureita ilman paperisotaa, suuria sijoituksia tai taloudellista riskiä. Yhtiön tarkoitus on toimia Suomen raviurheilun parhaaksi, ja tarjota osakkailleen parasta raviurheilua. Tarjoamme tilaisuu-
den päästä seuraamaan ravihevosten valmentautumista ja kilpailumenestystä sekä netissä että paikan päällä,raviradoilla ympäri Suomen.Suomen Ravitalli Oy:n perustajajäsenistä Jaajo ja Aleksi Valavuori tulevat toimimaan tapahtumien isäntinä.

Tallin urheilullisesta johdosta vastaa Suomen raviurheilun johtotähti, ravivalmentaja Pekka Korpi. Hän valitsee tulevat hevoset ja vastaa niiden valmennuksesta ja kilpailuttamisesta. Pekan sitoutuminen on suuri voitto Suomen Ravitallille.
 
 
     
 
Pekka Korpi

"Goldfinger, the man with the mightiest touch..." lauleskeltiin saman nimisen Bond-leffan tunnarissa 1970-luvulla. Sanat sopivat kuin nakutettuina Suomen ykkösvalmentajaan Pekka Korpeen. Kultasormi aloitti suoraan huipulta 70-luvulla ja on pysynyt siellä kohta 40 vuotta. Pekka Korpi on 2000-luvun Ravigaaloissa palkittu vuoden valmentajana, kasvattajana ja vuoden hevosenomistajana.

Suomen Ravitallin ensimmäiseksi lippulaivaksi valitsi Pekka Antonio Duo:n, viime vuoden parhaaksi valitun 3-vuotiaan oriin, jonka 4-vuotiskausi on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Pekka tulee olemaan päävastuussa, kun Suomen Ravitalli valitsee itselleen sopivaa kolmevuotiasta ravuria sekä 1-2 kaksivuotiasta varsaa.
 
     
 
 
     
 
Antonio Duo - "Ravitallin tähti"

Antonio Duo - viime vuoden parhaaksi kolmevuotiaaksi valittu ravuri edustaa vahvaa perhettä. Sen emä Salima Om on periyttänyt Antonion puoliveljet Classico Merettin (665.258€) ja Express Merettin (678.724€). Antonio harjasi raviradoilta itse 3-vuotiaana 95.000 euroa ja saavutti ajan 12,0a. Antonion tavoite vuodelle 2010 on selvä: Säilyttää asemansa ikäluokkansa parhaana.