BWT Driver

- Sukupuoli:
Ruuna
- Syntynyt:
15.4.2005
- Isä:
General November
- Emä:
BWT Foxeylady -ei. Barbeque
- Valmentaja:
Jouni Nummi
- Hoitaja:
Koko tallin yhteishoidossa
- Kasvattaja:
BWT Stable Oy
- Lisätietoja: Sukutaulu
- Lisätietoja: Kilpailut

BWT Driverista:
Driverin isä jo edesmennyt Valley Victoryn poika General November oli itse Saksassa syntynyt hevonen. Se oli ikäluokkansa ehdotonta huippua, juosten yli 1milj.euron ansiot. Generalista löytyy mukava linkki yhtiöömme, kun sen suurimman voiton UET-Grand Prix kilpailun ohjasti Pekka Korpi. Siitoksessa sen ura jäi melko lyhyeeksi, oriin kuoltua varhain. Sen ehdoton tähti siitoksessa on Russel November (1milj.euroa/09,8a).

BWT Foxeylady, Barbequen tytär edustaa perinteikästä emälinjaa. Sen kolmas emä Ivette H on Suomen ensimmäisiä Eliittitammoja ja toinen emä Sensible Mare oli hyvä kilpatamma 80-luvulla voittaen 26 kertaa. Foxyn emä Queen Of Hearts on menestynyt siitostammana jälkeläistensä BWT The One (12,9a/823.000 kruunua) ja edelleenkin naapurin raviratoja hurmaavan BWT Warriorin (14,4a/300.000 kruunua) kautta. BWT Foxeylady on itse aloittanut mukavasti emänä. Driverin lisäksi sen voittaneita jälkeläisiä on mm. BWT Wilhelm, BWT Faith.

Valmentaja Jouni Nummi BWT Driverista:
Sain ruunan keväällä 2009 Seppo Suuroselta valmennukseeni. Sillä oli takanaan muutamia kilpailuja, jotka oli hokeilla juostuja. Hokit ei Driverille sovi, kun sen etupään liike on ahdas ja matala. Hevonen oli valmiiksi timmissä, eikä minun tarvinnut muuta, kun alkaa laskea kilpaa. Driver on rehti urheilija, joka on kehittynyt sarjojen noustessa. Uskon vahvasti, että terveyden pysyessä hyvänä, niin sillä on vielä paljon annettavaa Suomen kaviourilla.

Uutiset:
- 13.5.2010 - Driverin vaisuus Porin V75-lähdössä selvisi

Videot:
- Pori 21.8.2009