Suomen Ravitalli Oy, mikä se on?

Suomen Ravitalli Oy on vasta perustettu yritys, jonka osakkailla on mahdollisuus omistaa tai hallita huippuravureita ilman paperisotaa, suuria sijoituksia tai taloudellista riskiä. Yhtiön tarkoitus on toimia Suomen raviurheilun parhaaksi, ja tarjota osakkailleen parasta raviurheilua. Tarjoamme tilaisuuden päästä seuraamaan ravihevosten valmentautumista ja kilpailumenestystä sekä netissä että paikan päällä, raviradoilla ympäri Suomen. Suomen Ravitalli Oy:n perustajajäsenistä Jaajo ja Aleksi Valavuori tulevat toimimaan tapahtumien isäntinä.

Tallin urheilullisesta johdosta vastaa Suomen raviurheilun johtotähti, ravivalmentaja Pekka Korpi. Hän valitsee tulevat hevoset ja vastaa niiden valmennuksesta ja kilpailuttamisesta. Pekan sitoutuminen on suuri voitto Suomen Ravitallille, pitkän linjan ammattilainen on kotonaan maailman kaikilla raviradoilla.

Yhtiön ensimmäiseksi Johtotähdeksi on valittu Antonio Duo, jonka kilpailuoikeuden Suomen Ravitalli on vuokrannut. Neljävuotias ori, joka edustaa ensimmäisen kerran yhtiön väreissä jo tulevana perjantaina Kuopio-Stakes ajoissa. Tavoitteena on tulevaisuudessa haastaa ruotsalaisten Travkompaniet-talli kunnon Finnkampen hengessä!!

Suomen Ravitalli Oy:n yhtiökokous on päättänyt Suomen kansalle suunnattavasta 4999 osakkeen osakeannista. Jokainen osake oikeuttaa 1/8999 osaan yhtiön omaisuudesta sekä mahdollisesta tuotosta. Yhden osakken hinta on 20 euroa ja maksimi mitä annin ensivaiheessa voi merkitä on 5 osaketta.

Osakkaille on yhtiön nettisivuilla oma "osakkeenomistajille" osio jossa on mm. omistajien forum, tulevat yhteistapahtumat ja myytävät tuotteet. Netin ja ravitapaamisten kautta syntyy yhteinen foorumi, jossa omistajat voivat perehtyä ja vaihtaa mielipiteitä raviurheilusta ja ennen kaikkea kokea hevosenomistamisen hurmaa. Suomen Ravitalli Oy:n päämäränä on laajentaa hevosenomistaminen oikeaksi kansanliikkeeksi, jolloin mahdollisimman monelle tarjoutuu tilaisuus omistaa Suomen parhaisiin kuuluvia hevosia.

Suomen Ravitalli Oy kehittää yhteistyötä myös raviurheilun keskusjärjestön Suomen Hippoksen kanssa.Tämän yhteistyön tavoitteena on lisätä raveissa kävijöiden määrää sekä ravien medianäkyvyyttä ja kehittää ravien yhteistyökumppanitoimintaa.. Valokeilassa ovat hevoset ja hevosurheilu, alalla toimivia ihmisiä unohtamatta.

Merkitse osakkeitä tästä