Logo
NaviLeft Tuoreimmat uutisemme Tallin hevoset Tule osakkaaksi Osakkaille NaviLeft
 
TaulukkoTop
 
Highslide JS
 
 
Suomen Ravitalli Oy 

Suomen Ravitalli Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, jonka osakkailla on mahdollisuus omistaa tai hallita huippuravureita ilman paperisotaa, suuria sijoituksia tai taloudellista riskiä. Riskisi on juuri sen verran mitä sijoitat osakkeisiin, eli minimissä 20 euroa. Yhtiön tarkoitus on toimia Suomen raviurheilun parhaaksi, ja tarjota osakkailleen huippu raviurheilua. Tarjoamme tilaisuuden päästä seuraamaan ravihevosten valmentautumista ja kilpailumenestystä sekä netissä että paikan päällä raviradoilla ympäri Suomen. Tiedotamme hevosistamme aktiivisesti. Ensisijaisesti ylimääräiset tuotot käytetään lisähevosten hankintaan. Yhtiö omistaa osuuksia 2 hevosta, Mikäli yhtiöllä on tulevaisuudessa erittäin vahva kassa, niin yhtiökokous päättää maksetaanko silloin myös osinkoa.

Suomen Ravitalli Oy:n päämääränä on laajentaa hevosenomistaminen oikeaksi kansanliikkeeksi, jolloin mahdollisimman monelle tarjoutuu tilaisuus omistaa Suomen parhaisiin kuuluvia hevosia. Omistajia on jo yli 3200 ja määrä kasvaa koko ajan! Tavoitteena on tulevaisuudessa haastaa ruotsalaisten Travkompaniet-talli kunnon Finnkampen hengessä!!

Yhtiö omistaa tällä hetkellä osuudet Arctic Shotista (10%), ja BWT Rock And Rollista (10%

Yhtiön hevoset ovat menestyneet hienosti, parhaimpina saavutuksiana 3-v tammahambon voitto, tammojen Kriteriumfinaalin kakkos- nelos- ja viitossija, iso määrä Kasvattajakruunun alkuerien voittoja, Oulu Expressin ja Villimiehen tammakilpailun 2-sijat sekä Solvallan 2-v lähdön valloitus. Rahaa hevoset tienasivat vuonna 2013 yli 100.000 euroa!
 
TaulukkoBottom
Suomen Ravitalli Oy -Niittysaarentie 7, 02160 Espoo - toimisto (@) suomenravitalli.fi
Pankkiyhteys: Nordea 111230-385762 - Iban: FI8311123000385762

Facebook
TaulukkoTop
 
Lisätietoja raveista
- Suomen Hippos
- Fintoto
- Kasvattajakruunu
- Sukuposti
 
 
 
 
 
 
 
TaulukkoBottom
 
BottomBar